LES VEUS HUMANES

Hola nins i nines. Primer de tot volia donar les gràcies als nins que heu creat instruments. Han estat genial.

Aquesta setmana repassarem la classificació de les veus humanes. Aquí vos deix-ho uns enllaçons amb videos i jocs per poder repassar.

VIDEO LES VEUS HUMANES
JOC LES VEUS HUMANES

Recordau que al classroom tendreu un qüestionari per omplir.

Esper que passeu bona setmana,
Xisca😉

TASQUES ANGLÈS

Confinement Week 3

30th March – 3rd April

Week Proposals:

Recordau, només són propostes, no són obligatòries i no teniu perquè fer-les totes. Pegau-hi una ullada i decidiu!

My Favourite Activity

INTERMEDIATE

My 2nd Favourite Activity

STARTER

Reviewing Concepts

ELEMENTARY

Endavant equip! Aquesta ja és la darrera setmana de feina d’anglès. Com cada any… la setmana que ve, seria la setmana de panades, robiols, anar al Castell… així que serà moment per començar a ensumar les vacances de pasqua.

Aquest cop i per facilitar la tasca, ja vos he posat el tipus de nivell d’exigència que implica cada tasca:

STARTER – ELEMENTARY – INTERMEDIATE – ADVANCE

Com sempre vos explic a les classes d’anglès, solec posar-vos distints nivells:

STARTER.- Tothom pot fer-ho, no hauria de suposar gran dificultat.

ELEMENTARY.- Els coneixements que es demanen impliquen una mica més d’esforç, però sempre dintre de les possibilitats ja que han estat vists.

INTERMEDIATE.- El nivell d’autoexigència augmenta, fent que hi hagi d’haver un esforç una mica major.

ADVANCE.- Són les activitats proposades per aquells i aquelles alumnes que demostren una major naturalitat, fluïdesa i confiança en aquesta assignatura.

Quines heu de fer? Jo personalment, i com sempre vos dic a classe… intentau-ho… no hi perdeu res! No és un examen, mirau, decidiu… de fet, ara tenim la gran oportunitat per superar-nos!! But… as I always say… IT’S UP TO YOU! YOU DECIDE!

Aquests dies per mail també ho he anant dient… podeu anar fent un combo i agafar aquelles que més vos agradin dintre dels distints nivells!!

EL PODER ÉS VOSTRE! ENDAVANT PLANETEERS!

Tasques d’Educació Física

Bon dia a tots i a totes!

Esper que avui us hàgeu aixecat amb molta imaginació perquè us he preparat un repte on haureu d’utilitzar la vostra creativitat!

El repte és que heu de pensar una activitat motriu o per fer a Educació Física, però hi ha una condició i és que només podeu utilitzar botelles de plàstic (les tapes també les podeu utilitzar).

Un cop que tengueu pensat la vostra activitat, ho posau en marxa i m’enviau una foto o un vídeo per poder veure la vostra feina!

Recordau que el meu correu és: m.sastre @ ceippuntadenamer. org
Una abraçada molt forta!

MªAntònia Sastre.

KEEP CALM & STAY AT HOME!

Benvolguda família,

En el cas que no disposeu d’ordinadors a casa o tingueu l’accés a Internet limitat, el divendres 13 de març es donaren en servei de préstec llibres de lectura en anglès. En el cas que no el tingueu agafau-ne un altre, és igual si és en català, castellà, alemany, xinès, … (bé jajaja, si en sabeu… jo no el podria agafar per exemple) i intentau realitzar les activitats que ara proposaré:

– Un dictat de paraules.

– Un dictat de frases.

– Lletrejar les paraules copiades en anglès… és igual si estan escrites en un altre idioma.

– Imaginar que crearan un concurs tipus: Who wants to be a millionaire? Ahora Caigo! Pasa Palabra (tot i que ara es digui distint) Trivial … i fer preguntes sobre cada pàgina llegida.

Si les fessin en anglès súper, però sino… en la seva L1… tot això llavors per a les classes d’anglès es tradueix a major velocitat i destresa creativa… per tant, me va melassa!

– Intentar trobar tots els verbs que hi ha en una pàgina i pensar en quin temps verbal es troben. En el cas que la lectura no estigui en anglès podem mirar de traduir-los i jugar a pensar quina forma tendria aquest verb en 1a, 2a o 3a columna.

– Intentar trobar tots els substantius… i pensar si estan en singular o plural.

– Té el llibre, revista,… dibuixos o fotografies? Anem a anotar totes aquelles paraules que sàpiguen dir en anglès.

– Repte! Picture Challenge! Ser capaç de descriure el dibuix en anglès durant 1 minut. Sembla fàcil però no ho és gens… again… melassa si ho practiquen en la seva L1. Però així seran 2 minuts en lloc d’un. No és tan fàcil com sembla!

– Pensar en un possible final.

– Llegir el text canviant les veus… (una doneta major, una persona malvada, amb veu d’infant de 6 anys, persona contenta, enfadada, nirviosa, …)

Es poden fer amb un paper distintes targes on posi:

Happy – Sad – Confused – Nervous – Calm – Excited – Terrified – Angry – …

I segons la tarja que agafi, ho haurà de fer d’aquella manera.

– Inventar-se ells mateixos un diàleg a partir de la història i que ho representin canviant les veus, si es troben sols a casa.

APROFITAU LES MATEIXES TASQUES DE CATALÀ I CASTELLÀ… DE SEGUR QUE SORTIRAN ALTRES IDEES!

https://howjsay.com/ (aquesta web és per saber com lletrejar)

https://www.wordreference.com/ (diccionari)

* També seria interessant practicar els números… com escriure’ls, com dir-los… és distint.

– Jugar al bingo

– Pensar en un número del 0 al 10 i que una altra persona ho hagi d’endevinar.

– Llavors del 10 al 20

– del 20 al 30

– … del 0 al 100?

Poden dir it’s bigger, it’s smaller… per si es volen donar pistes!

Aquestes només són propostes en el cas que es tengui l’accés a Internet limitat, que els ordinadors o la connexió decideixi no funcionar aquell dia o senzillament, que un vulgui desconnectar de tants aparells electrònics, que també va bé… jajaja quan tornem anirem tots amb ulleres! Sí, jajaja amb les de sol també! Que ja farà bo! 😎

I sobretot, sobretot KEEP CALM & STAY AT HOME!😉

Tasques d’Educació Física

Bon dia a tots i a totes!

Us deix un enllaç perquè pugueu jugar amb la vostra família. Es tracta d’un joc semblant al joc de l’oca on tirau un dau i avançau caselles. A la casella on us trobareu, hi clicau a damunt i us sortirà quina és la prova que s’ha de realitzar. Per poder seguir avançant les caselles, s’han de realitzar les proves que uns indica.

https://view.genial.ly/5e73b3c24aba9c1b7b82bc6c/game-muevetef

També podeu jugar al monopoly EF Family d’en Sergio Santos. Aquest joc és una mica més complicat, així que no passeu pena si no ho voleu realitzar. Aquest monopoly té 5 carrers, cada un relacionat amb una temàtica: primers auxilis, ritme, habilitats, condició física i alimentació saludable.
Aquí us deix l’enllaç on en Sergio Santos explica el joc: https://www.youtube.com/watch?v=WH1M8Fl_L74&feature=emb_title.
Aquí ho tendreu en format pdf si ho voleu imprimir: https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZLOpMkZrzRY9w9oV9YJx8mqfIryAyewuM0y

Una abraçada forta!
MªAntònia Sastre.

MÚSICA: CREAM UN INSTRUMENTS

Hola a tots. Esper que el repte que vos vaig proposar la setmana passada hagi sortit. He vist qualque video vostre i estau d’enhorabona. 😉Aquesta setmana el meu repte és crear un instrument musical amb coses que teniu per casa.
Jo n’he fet un i aquí a l’enllaç podreu veure com l’he fet.

FEIM UN INSTRUMENT

Si és possible m’agradaria que m’enviàssiu fotografies amb els instruments que heu creat.😁

El meu correu recordau que és x . amer @ ceippuntadenamer . org

Tasques Anglès

Molt bon dia familia 😍,donar-vos les gràcies pels videos que m’estau enviant! Són molt divertits, originals i de categoria! Sou una finestreta oberta a l’alegria, creativitat i rialles… 😂 almanco les meves jajaja que no puc evitar-ho! 🙈🙈🙈 Els mir una i una altra vegada!

M’agrada veure les cares que posau quan vos ha sorprès alguna cosa mentre gravaveu, alguns m’heu enviat les "tomas falsas" Són totals!

Thanks a million! Moltes gràcies per fer que el meu temps també passi més ràpid! A partir de la setmana que ve… me veureu a mi també participant! M’heu fet entrar ganes! Disfressar-me no ho sé jajaja m’ho pensaré!!

Recordau…

– Com a classe, no cal copiar els enunciats, me basta amb les respostes.

– Podrieu posar el dia de la setmana, número de sessió i destresa please… així em serà més fàcil a l’hora de prendre 4 comentaris sobre les dificultats que hagueu pogut tenir. La setmana que ve serà un repàs del que més ha costat.

– A l’apartat Covid-19 trobareu les eines que necessitareu per realitzar algunes activitats, per favor, mirau-les… són útils; així com també dintre de cada una d’elles hi ha links amb el solucionari i links d’ajuda.

– Totes aquelles activitats que vos les pogueu corregir vosaltres, millor si ho feis. D’aquesta manera practicau l’autocorrecció. Si veis que no ha anat massa bé la cosa, enviau-me un mail i vos ho explicaré!

Molts de vosaltres me repetiu els mateixos errors…així que anem a pegar una ullada aquí!

Escriure JO = I, en minúscula

Copiar del traductor: What is there to do? = (Què hi ha que fer?) La formulació correcta de la pregunta seria: What do we have to do?

Escriure de forma incorrecta la paraula English o Anglès.

Escriure de forma incorrecta la paraula Treball o Tasca.

Escriure adientment la forma fàcil de les hores: Eight and fifteen no és correcte. Eight fifteen seria l’adient. L’altre forma és emprar el quarter: It’s (a) quarter part eight.

y con esto y un bizcocho … jajaja no sabeu el final de com acaba la frase supòs! Demana-ho als vostres pares a veure si la saben acabar!!

A super mega hiper huge hug!

Ahhh… si algú de vosaltres necessita parlar… del que volgueu! ja hi ha algú que ho fa i me conta cosetes… ara també podem aprofitar aquest canal per conèixer-nos una micona més… tranquils, vos parlaré amb l’idioma que més vos agradi! Ja sabeu que només en sé 2 i un poquet d’anglès 😂